Roding tuinen

Vloeren speciaal voor starters en studenten

Geplaatst op

Wanneer je een starter of student bent, wil je natuurlijk niet teveel geld uitgeven. Sterker nog in de meeste gevallen heb je dat geld niet eens. Je moet je echt aan een bepaald budget houden. De opties die wij in deze blog voor je onder elkaar gezet hebben maken dit een stuk gemakkelijker. Lees snel verder hoe jij gemakkelijk je woning of studentenkamer op een mooie manier kunt inrichten en ook nog eens een keer heel voordelig. Wil je meer leuke teksten lezen, dan raden we je aan om de andere blogs op onze site ook even door te nemen, want daarin vind je veel informatie waar jij je voordeel mee kunt doen. 

PVC vloer 

Één van de meest gekozen vloeren voor studentenkamers en woningen voor starters is de pvc-vloer. Deze vloer is gemaakt van kunststof en zeer duurzaam. Daarbij wanneer de vloer vies wordt, is hij gemakkelijk schoon te maken. Dit is natuurlijk erg belangrijk in een studentenkamer waar over het algemeen de hygiëne niet per se heel hoog op de lijst staat van belangrijke zaken. Je kunt gemakkelijk een PVC vloer op maat snijden waardoor het leggen in kamer heel vlot gebeurd is. 

Een laminaatvloer 

Ook deze vloer valt onder de meest gekozen vloeren door starters en studenten. Dit laatste natuurlijk omdat de vloer en mooi uitziet en het direct lijkt alsof het een houten vloer is die in je woning of kamer ligt. Er zijn verschillende soorten laminaatvloeren te krijgen. Laminaatvloer bestaat eigenlijk uit een toplaag waar de vloer zijn kwaliteit aandacht en samengeperst hout. Tussen twee lagen zit een print. Daar krijgt de vloer zijn specifieke uiterlijk door. Zo is het mogelijk om verschillende soorten laminaatvloeren te maken. Die zult dus ook zeker altijd een vloer kunnen vinden die bij jou woonidee past. Een laminaat vloer is budget technisch een goede zet!

De inrichting van een kleine studentenkamer 

Wil jij je studentenkamer zo inrichten dat deze niet klein lijkt maar juist ruim? Dan is het slim om een aantal inrichtingsprincipes aan te houden. Zorg ervoor dat er voldoende daglicht je kamer in kan vallen zodat het interieur lichter wordt. Zo lijkt het ook ruimer. Je kunt ook heel goed een spiegel aan de wand hangen waardoor het vertrek optisch groter lijkt. Wanneer je nog je inboedel moet kiezen, zoals meubels et cetera, dan raden we je zeker aan om te gaan voor licht design. Wanneer de meubels in je kamer lichter zijn lijkt de kamer ook weer groter dan hij is. Daarbij willen we graag toevoegen dat wanneer je multifunctionele meubels gebruikt, je ook veel minder meubels in je kamer neer hoeft te zetten waardoor het weer woonruimte scheelt. Een voorbeeld van een multifunctioneel meubel is bijvoorbeeld een kast die je kunt uitklappen zodat er een bureau ontstaat. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

We inspireren je met onze blogs. Lees ze allemaal en wordt een master in het ontwerpen van je tuin.

Contactgegevens

Via info @ roding tuinen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden