Roding tuinen

Persluchtgigant MATTECH wat doen ze?

Geplaatst op

Er zijn ongeveer acht miljard mensen op deze aarde. Deze mensen hebben allemaal hun eigen droom, hun eigen interesses en hun eigen talenten. Het is belangrijk dat die talenten, dromen en interesses worden nagestreefd en dat hier iets mee wordt gedaan. De een heeft bijvoorbeeld een enorme passie voor ballet, de andere voor alles met perslucht! Dat eerste is leuk en aardig, maar daar gaan we het vandaag niet over hebben. We gaan het wel hebben over de persluchtgigant MATTECH! We vertellen je vandaag uitgebreid wat de persluchtgigant MATTECH doet en wat jij hier misschien wel mee kunt. 

Persluchtgigant MATTECH; wat is perslucht?

We kunnen een heel technisch en lastig verhaal voor je ophangen, maar we kunnen dat ook niet doen. Dat hoeven we namelijk niet omdat perslucht in essentie een vrij makkelijk concept is, dat heel moeilijk wordt gemaakt. Perslucht is namelijk in wezen gewoon samengeperste lucht die ergens wordt opgeslagen. Er is meestal dan een compressor aanwezig die de omgevingslucht aanzuigt en zorgt voor de gewenste druk in een bepaalde ruimte. Die perslucht wordt dan gebruikt om bepaalde machines aan te drijven of om bijvoorbeeld een duikfles te vullen. Hoe dat kan? Door de verhoogde druk ontstaat er energie. Persluchtgigant MATTECH houdt zich bezig met alles omtrent perslucht. 

Persluchtgigant MATTECH; wat doen ze?

Nu je een beetje weet wat perslucht is, kunnen we door naar wat persluchtgigant MATTECH nu eigenlijk doet. Zij zijn eigenlijk bezig met het samenstellen voor goede componentenpakketten in de persluchtindustrie. Persluchtgigant MATTECH werkt samen met diverse fabrikanten die allemaal componenten produceren. MATTECH combineert de juiste componenten met elkaar zodat er een totaalpakket aan onderdelen ontstaat. Uiteraard moet dit wel op de juiste manier gebeuren, want niet elk onderdeel is compatibel met de ander. Zij wordt daarom ook wel een ‘totaalleverancier’ genoemd. MATTECH biedt daarom dan ook alles aan op het gebied van perslucht. Hierbij kun je denken aan dingen zoals afsluiters, maar ook aan compressoren en pneumatiek. 

 

Kan MATTECH toch niet de juiste onderdelen voor je aanbieden? Dan kun je altijd contact met deze partij opnemen. Door de nauwe samenwerking met leveranciers is dit mogelijk toch te verwezenlijken. Op deze manier maakt MATTECH haar reputatie waar; zij staat bekend om haar leverperformance. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We inspireren je met onze blogs. Lees ze allemaal en wordt een master in het ontwerpen van je tuin.

Contactgegevens

Via info @ roding tuinen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden