Roding tuinen

Op zoek naar een passend steigersysteem

Geplaatst op

Voor een bouwproject op zoek naar een passend steigersysteem? Voor elk scenario is er een steiger. Uiteraard staat veiligheid op de eerste plaats. Daarom zijn er voor elke bouwvorm steigersystemen bedacht, waarbij nagedacht is over veiligheid en efficiëntie. Ook als je, bijvoorbeeld als particulier in Rotterdam, een steigersysteem wilt gaan plaatsen in de tuin. Zorg er dan ook voor dat je een steiger huurt bij een gespecialiseerde steigerverhuur Rotterdam.

Metselsteigers, renovatiesteiger of een ondersteuningssteiger

Er zijn verscheidene steigersystemen die je kunt huren bij een steigerverhuur Rotterdam. Als je aan de slag gaat met metselwerk, dan is een specifieke metselsteiger geschikt voor elke bouwvorm en bouwhoogte. De steiger kan een behoorlijk zware belasting aan en is makkelijk in werkvloerhoogte te verstellen. Een renovatiesteiger is bedoeld voor het renoveren en restaureren, waarbij er voornamelijk reiniging en/of schilder- en stucwerkzaamheden moeten worden verricht. Dit systeem is vrij eenvoudig te (de)monteren en zit redelijk strak tegen het betreffende gebouw aan. Een ondersteuningssteiger kent een hoge draagkrachten en is zeer vlot en eenvoudig te monteren. 

Telescoophoogwerker, schaarhoogwerker of een masthoogwerker

Als je in de hoogte moet gaan werken, dan kun je naast een steigersysteem huren bij een steigerverhuur Rotterdam, ook kiezen voor een elektrische hoogwerker. Zo heb je verschillende soorten hoogwerkers die je kunt bedienen. Voor een kortere klus, waarbij je een deel aan het verbouwen bent, is een zo’n hoogwerker een goede optie om te huren bij een steigerverhuur Rotterdam. Voordeel is dat een elektrische hoogwerker flexibel te verplaatsen is. Een gemonteerde steiger staat eenmaal en niet zomaar te verplaatsen.

Kiezen voor maatwerk?

Het is tevens mogelijk om te kiezen voor maatwerk. Je kunt dan de specialist steigerverhuur Rotterdam inschakelen, waarbij er specifiek wordt gekeken naar het bouwproject. Op die manier kan er dan een steiger worden gebouwd, die zowel praktisch als veilig is. Bij sommige bouwprojecten is maatwerk dan ook nodig. Denk bijvoorbeeld aan een pand met een kant aan water. Het is daarom ook raadzaam om op zoek te gaan naar een gespecialiseerde steigerverhuur Rotterdam.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

We inspireren je met onze blogs. Lees ze allemaal en wordt een master in het ontwerpen van je tuin.

Contactgegevens

Via info @ roding tuinen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden