Roding tuinen

Een kantoor in je tuinhuis? Dat doe je zo!

Geplaatst op

Anno 2022 zijn er een hoop dingen veranderd ten opzichte van bijvoorbeeld 20 jaar geleden. Wanneer we het tegenwoordig hebben over een tuinhuis, dan hebben we het niet meer over het simpele tuinhuis waarin je je fiets of scooter stalt. Op het moment dat we het over een tuinhuis hebben, dan hebben we het over een ruimte waar je zelfs zou kunnen leven. Veel mensen hebben een tuinhuis in hun huis staan dat telt als extra leefoppervlak en wij snappen wel waarom dit het geval is. Deze tuinhuizen zijn perfect geïsoleerd, hebben de beschikking over een volwaardige vloer en elektriciteit. Mocht jij veel thuis willen werken en wil je een bijzondere thuiswerkplek? Dan zou je een kantoor in je tuinhuis kunnen plaatsen. Onderstaand gaan we je vertellen hoe je dit het beste kunt doen.

Kies voor een zit-sta bureau

Ben jij van plan om je tuinhuis om te bouwen tot kantoor? Dan raden we het je zeker aan om voor een zit-sta bureau te kiezen. Het zit-sta bureau heeft de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen en dat is niet voor niets het geval. Uit verschillende onderzoeken is immers gebleken dat het voor een mens slecht is om de hele dag te zitten. Onze hele maatschappij is erop ingesteld dat we veel zitten en eigenlijk is dat een slechte zaak. Mocht je ervoor kiezen om een zit-sta bureau aan te schaffen, dan kan je ervoor zorgen dat je niet de hele dag zittend aan het werk bent. Zo kan je het ene deel van de dag zittend werken en het andere deel van de dag staand. Dit schijnt overigens niet alleen goed te zijn voor je lichaam, maar ook voor je productiviteit. 

Zit-sta bureau gekocht? Vergeet het volgende niet!

Heb je een zit-sta bureau aangeschaft? Dan ben je er natuurlijk nog niet. Je zult nog een hoop andere dingen moeten doen om ervoor te zorgen dat je kantoor af is. Koop bijvoorbeeld ook een goede bureaustoel, aan te raden is om hier niet op te bezuinigen. Door op een verkeerde stoel te zitten kan je last krijgen van vervelende klachten.

Gerelateerde berichten

Over ons

We inspireren je met onze blogs. Lees ze allemaal en wordt een master in het ontwerpen van je tuin.

Contactgegevens

Via info @ roding tuinen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden