Roding tuinen

Designopties voor je woning in 2023

Geplaatst op

Het nieuwe jaar breekt aan en jij krijgt spontaan zin in het herinrichten van je woning. Natuurlijk wil je voordat je begint eerst de nodige inspiratie op doen. Wij gaan jou daar zeker een handje mee helpen. Lees snel verder in deze blog om de nodige tips voorgeschoteld te krijgen. 

Welzijn in je woning brengen

Het bevorderen van welzijn thuis zal in 2023 belangrijker nog steeds erg belangrijk zijn. Dus met dit in gedachten, creëer een rustgevende en uitnodigende woonkamer. Het kan niet alleen leiden tot een gezonder, maar ook tot een esthetisch aangenamer interieur. Hoe natuurlijker je woning aanvoelt, hoe beter. Denk aan een gezonde indeling, een rustgevend kleurenschema en natuurlijke decoratieve objecten, zoals planten en organisch meubilair. Deze elementen kunnen helpen de ontspanning te bevorderen. 

Stijl en comfort

We zien dat meubeldesign van 2023 je stijl en comfort zal bieden. Rustig wonen onderstreept zeker de ontwerpideeën van 2023. Zo zal het meubeldesign organische kenmerken vertonen. Denk aan subtiele tinten, zachtere materialen en luxueuze texturen. Bovendien zullen meubelen duurzaam zijn – wat nog meer feel good-sensaties in je woonkamer brengt!

Luxe stijl met expressie 

Gedurfde kleuren, opvallende meubels en unieke verlichting staan bovenaan de interieurtrends van 2023. Of je nu een moderne of traditionele stijl wilt, er is zeker iets dat aan je wensen voldoet. Van ontspanning tot gezelligheid, je woonkamer moet zijn doel dienen en er op de meest stijlvolle manier goed uitzien!

Wat is leuk om te doen?

Blijf op de hoogte van de trends. Je hoeft alleen maar vele woonbladen door te nemen om te zien wat deze zijn. Ook ontwerpers geven hun mening over de trends die ze zien. Daar kun je ook van leren. Aan de andere kant wil je geen interieur dat te veel door de huidige tijd bepaald is, want als de trends dan uit de tijd zijn, is je interieur direct sleets. Je kunt beter gaan voor een min of meer tijdloos interieur. Minimalistisch ingerichte interieurs met strakke vormen, weinig opsmuk en lichte tinten blijven doorgaans langer urgent en mooi. Zo hoef je niet snel alweer een update van je interieur te doen. 

Gietvloer is ideal 

Wanneer je dan zo’n minimalistisch interieur nastreeft, is het goed om daar dan ook een uitstekende basis voor te hebben. Wij denken hierbij aan een gietvloer. Deze is namelijk erg strak, want egaal, duurzaam (slijtvast) en flexibel. De vloer is ontwikkeld in de industriële context en kan door zijn vervaardigingsmateriaal, namelijk kunsstof, een hoge belastingsgraad aan. Daarbij is de vloer verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren. Wil je meer weten over de gietvloer en de voordelen daarvan? Dan is het raadzaam om contact op te nemen met g-vloeren.nl. Ze adviseren je graag.

Gerelateerde berichten

Over ons

We inspireren je met onze blogs. Lees ze allemaal en wordt een master in het ontwerpen van je tuin.

Contactgegevens

Via info @ roding tuinen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden