Roding tuinen

Breng meer natuur naar je woning

Geplaatst op

De een houdt misschien heel erg van een moderne inrichting van een woning, maar dat betekent nog niet dat er geen plek is voor natuur in je woning. Zelfs als je voor een moderne uitstraling van je woning gaat, dan nog kan het geen kwaad om een aantal mooie planten in potten in je woning te zetten. Verder is het ook zo dat je niet alles in je woning van metaal en harde materialen hoeft te laten maken. Zo kunnen eiken tafelbladen ook heel mooi staan in een moderne woning. Schrijf eiken tafelbladen dus niet meteen af als je voor een moderne uitstraling wil kiezen.

Voor iedere woning een goede keuze

Hoewel eiken tafelbladen dus misschien eerder een goede keuze lijken voor wat meer natuurlijke woningen, hoeft dit zeker niet zo te zijn. Als je gewoon houdt van het natuurlijke gevoel van hout of een natuurlijke tafel, dan kan het ook voor jou een heel goede optie zijn. Het is niet zo dat je woning aan bepaalde eisen moet voldoen voordat je eiken tafelbladen aan zou mogen schaffen.

Veel mooie keuzes

Verder kun je met eiken tafelbladen ook allerlei kanten op. Zo zijn er binnen de eikenhouten variant nog steeds best wel wat verschillende keuzes te maken. Wellicht wil je een iets donkerder soort eikenhout op je tafel laten plaatsen. Je kunt echter ook voor een wat natuurlijkere vorm kiezen in plaats van een perfecte rechthoekige of ronde tafel. Zo kun je dus eigenlijk alle kanten op en is er nog van alles te kiezen.

Onderhoud je tafelblad

Een van de zaken waar je wel een beetje op moet letten bij eiken tafelbladen, is dat het een beetje onderhoud vereist. Het is echt niet zo dat je elke dag uren bezig bent met het goed houden van je tafel, maar af en toe een beetje onderhoud kan geen kwaad. Vaak kun je de spullen voor het onderhoud eenvoudigweg kopen bij de aanschaf van je tafelblad, maar je kunt dit natuurlijk ook los nog ergens kopen. Wees je er dus bewust van dat een houten tafel wel wat liefde kan gebruiken.

Gerelateerde berichten

Over ons

We inspireren je met onze blogs. Lees ze allemaal en wordt een master in het ontwerpen van je tuin.

Contactgegevens

Via info @ roding tuinen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden